1 de 10

​Elis Colell es presenta com la clau del canvi per crear projectes de futur engrescadors per la ciutat

La cap de llista de Junts per Solsona, en una entrevista a Solsona FM, assegura que el seu equip està preparat amb il·lusió i ganes de treballar per liderar un canvi en la manera de fer les coses

(Arxiu) Elis Colell, durant el passat debat electoral a la Sala Polivalent | Ramon Estany
per Redacció, Solsona | 23 de maig de 2023 a les 16:17 |

En la mateixa entrevista a Solsona FM, Elis Colell creu que fa falta una planificació realista dels projectes que Solsona necessita i que pot assumir. Això passa per anar a picar a totes les portes i explorar fórmules de finançament público-privat.


En plana cultural, considera primordial crear una comissió de cultura amb gent de tots els àmbits. Pel que fa al Carnaval, vol impulsar un espai museístic de la festa a nivell de país que posi l’accent en les característiques més destacades de Solsona més enllà dels gegants.

Referent a la Festa Major, creuen necessari fer-la més participativa. La candidata de Junts també s’ha referit a Solsona FM a l’Escola Municipal de Música. És partidària que tingui presència als actes de ciutat i de crear una escola de cobla per generar relleu per a aquesta formació.


Colell també ha fet referència al Centre Sanitari, el Camp del Serra i l’habitatge. Ha estat crítica amb la tardança en la resposta de les instàncies per part del govern municipal. Pel que fa a l’àmbit econòmic, considera clau una formació professional adequada a les demandes de les indústries que ja tenim, un compromís de permanència dels treballadors, apostar pels oficis i crear un pàrquing de camions.

L'entrevista personal a Elis Colell del Si vols...Altres notícies que et poden interessar


 
 

 

Participació