1 de 10

Mohamed El Mamoun (PSC) proposa la creació d’una borsa jove d’habitatge i l’ampliació de la vorera del Pont

És partidari de reparar i cobrir la piscina municipal per fer-la servir tot l'any

Mohamed El Mamoun | Ramon Estany
per Redacció, Solsona | 20 de maig de 2023 a les 09:35 |


Dins les entrevistes als alcaldables solsonins, l'emissora muncipal de ràdio Solsona FM ha encetat les rondes amb el candidat pel PSC Mohamed El Mamoun.


El socialista va qualificar l’actual mandat de 4 anys perduts i es presenta com l’alternativa al canvi amb un equip amb molta capacitat i molt divers. Considera que l’executiu d’Esquerra no ha estat capaç de solucionar el problema de l’habitatge. 

A nivell d’equipaments, és partidari de reparar i cobrir la piscina municipal de forma mecanitzada perquè a l’estiu pugui ser a l’aire lliure. També planteja crear un centre de dia a l’espai que ocupava l’escola del Vinyet a la Cissa.


Els socialistes defensen que la gestió del Centre Sanitari l’ha d’assumir directament el CatSalut ja que denuncien que algú està fent negoci amb la nostra salut. Pels mateixos motius, argumenten la necessitat de gestionar directament l’escola bressol. D’altra banda, Mohamed El Mamoun reclama recuperar un espai de seguiment per a persones amb problemes de salut mental i el seu entorn.

Proposa eliminar la taxa dels cotxes clàssics

En matèria fiscal, proposa crear infraestructures d’energia solar i vendre’n l’excedent per generar ingressos. Així mateix, es compromet a fer una revisió de les taxes per a joves, eliminar la dels cotxes clàssics i reduir en un 30% el rebut de les escombraries.

Pel que fa a l’ampliació de la vorera del Pont, explica a Solsona FM que tenen dos projectes sobre la taula entre els quals la ciutadania podrà escollir. Ben a prop d’aquí hi ha un altre element en el qual el PSC posa el focus: la neteja de la Ribera.


Referent a la política de pactes, Mohamed El Mamoun assegura que si són decisius no pactaran cadires sinó el seu programa.

Entrevista personal al Si VolsAltres notícies que et poden interessar


 

 

Participació