Convoquen tota la població a la Solsona Co Party per generar idees

Es durà a terme les properes setmanes un dissabte des del matí fins a la matinada següent a la sala polivalent i carrers de la ciutat

per Aj Solsona , 13 de juny de 2012 a les 21:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una de les convocatòries culminants del procés d’elaboració del Pla director de promoció econòmica de Solsona és el taller de generació d’idees i creativitat, que és obert a tothom. De la capacitat d’aconseguir-ne la màxima participació de la població en depèn el seu èxit, per tal que tothom contribueixi al Solsona Co. Només cal que la gent reflexioni sobre què faria a Solsona si no hi hagués crisi i, així, entre tots, escatir quines accions poden millorar el municipi en els àmbits social i econòmic. Per això des de l’Ajuntament i l’equip tècnic del projecte s’està organitzant la Solsona Co Party, una jornada festiva que començarà a les deu del matí i s’allargarà fins a la matinada següent. Es convocarà les properes setmanes un dissabte per determinar amb la sala polivalent i alguns carrers de la ciutat com a escenaris. 
 
Aquests dies la regidoria de Promoció Econòmica està contactant amb diverses entitats locals, dels àmbits social, esportiu, econòmic i cultural, perquè participin en l’organització d’activitats en el marc d’aquesta jornada. La UBIC, per exemple, és una de les entitats que hi prendran part. Entre altres propostes, s’oferiran activitats específiques per a col•lectius, com tallers per al públic familiar i d’altres per a gent gran, i concerts amb formacions locals per als joves. 
 
‘Què t’agradaria trobar’ a la festa? 
Però els promotors de la Solsona Co Party també volen que tot solsoní pugui dir-hi la seva en la pròpia programació de la jornada. Per això es fa una crida a tothom que tingui idees per aquest dia a què les plantegi. Es pot fer per diferents vies: d’una banda, es pot votar en l’última pregunta formulada al parlament virtual de Solsona Co, al qual es pot accedir a través del web www.solsonaco.cat; es poden publicar propostes a través de l’apartat “Comunico” del mateix web, o bé trucar al telèfon 973 48 10 09 (Manel).

 

Participació