1 de 10
Biblioteca Carles Morató

​La biblioteca solsonina convoca les famílies a un laboratori de poesia

El taller, d’inscripció gratuïta, es durà a terme el divendres 31

per Redacció, Solsona | 24 de març de 2023 a les 10:59 |
Diuen que la poesia, com la música, ajuda a domesticar les feres. Aquest és el repte que es planteja en el laboratori de poesia que la biblioteca Carles Morató organitza divendres vinent, dia 31, a dos quarts de sis de la tarda per a famílies amb infants a partir de 4 anys. És una proposta gratuïta amb inscripció prèvia.

Després de l’èxit de l’activitat el 2019 en el marc del Mes de la poesia, la biblioteca solsonina torna a organitzar el taller titulat “Paraules per a domesticar les feres”, inspirat i adaptat dels laboratoris de lectura de la biblioteca Roca Umbert de Granollers.


L’activitat consta de tres parts: en la primera caldrà endreçar unes poesies, que a la vegada són endevinalles, i localitzar els animals que s’hi amaguen; en una segona part de lectura, es descobriran contes on apareixen els animals i, finalment, en una part més creativa, els participants podran construir el seu propi animal amb material reciclat. Les famílies que estiguin interessades a trobar aquestes bèsties entremaliades per endreçar-les i tornar-les al seu lloc poden inscriure’s a la biblioteca.

Acte: Laboratori de poesia “Paraules per a domesticar les feres”

Dia: divendres 31 de març
Hora: 17.30 h

Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca Carles Morató
Preu: gratuït. Inscripció prèvia


 

 

Participació