1 de 10
Muntanya Sal Cardona

Cardona crea la «GeoTok», la nova visita teatralitzada de la Muntanya de sal

La nova visita teatralitzada substitueix la del "Projecte Alquímia", que es va crear l'any 2014 i que ha estat seguida per 70.000 visitants

Imatge d'arxiu de la Muntanya de Sal de Cardona | AjCdn
per Redacció, 21 de març de 2023 a les 08:07 |
L'Ajuntament de Cardona ha creat una nova manera de visitar la Muntanya de sal de Cardona. GeoTok, la vuitena meravella és una visita teatralitzada enfocada al públic familiar per descobrir la formació i la història de la Muntanya de Sal de Cardona d'una manera lúdica i innovadora.

La nova visita teatralitzada substitueix la del Projecte Alquímia, que es va crear l'any 2014 i que ha estat seguida per 70.000 visitants. Aquest tipus d'activitats destaquen pel seu format amè i divertit, però sense oblidar els continguts.

 

En busca de la vuitena meravella

Els GeoTeam són un grup de geòlegs tiktokers que s'han proposat participar al repte mundial #EightWonder, per buscar la vuitena meravella del món, i la seva aposta és la Muntanya de sal de Cardona.

Un membre de l'equip, l'Àgata, la Morgan, l'Ònix o el Jasper (nicknames basats en noms de minerals), es colarà a la visita per entrar dins del diapir amb l'objectiu de portar-hi a terme el Final Event del repte, però les coses es torçaran només entrar. El tiktoker ve acompanyat d'un assistent virtual d'última generació, el 1000iU (Míliu), que participarà activament en la missió, però que no sempre ho farà de la manera esperada.

 

Participació