1 de 10
Escena

Judit Neddermann farà parada a Cardona per fer el segon concert de la nova gira de «LAR»

La cantautora del Maresme presentarà el seu darrer disc a l'Auditori el 25 de març i donarà el tret de sortida a la programació dels Batecs Culturals

Judit Neddermann actuarà a Cardona el 25 de març | Promocional
per Redacció, 17 de març de 2023 a les 17:24 |
L'Auditori Valentí Fuster de Cardona acollirà, el proper dissabte 25 de març, a les 8 del vespre, el segon concert de la nova gira que la cantautora Judit Neddermann tot just inicia ara amb la presentació del seu darrer disc, LAR.

LAR (Universal Music/Música Global, 2023) és un disc on Neddermann torna a casa, honra les arrels, s'envolta de músics estimats i crea cançons que busquen l'amor, la pau, la celebració i la llum. Coproduït per Arnau Figueres i Pau Figueres, insisteix en la sonoritat de la banda que s'ha anat forjant amb els anys i sumen diverses col·laboracions estel·lars: Noa (Israel), Eliseo Parra (Espanya) i el cantautor Dani Black (Brasil). Aquest disc té la particularitat d'anar acompanyat de la mà d'un visual dirigit per Isaac Fluxà, una doble aposta per continuar compartint la seva veritat.


El concert serà en un format trio i té una durada aproximada de 80 minuts. Aquest és el primer espectacle de la programació cultural anual de l'Auditori, Batecs Culturals, que continuarà el mes d'abril amb els concerts de la Banda de Música de Cardona i el grup Ambauka i, de cara a l'octubre, amb el monòleg de Charlie Pee.

Les entrades, que tenen un cost de 18 euros (adults) i 15 euros (menors de 18 anys), ja es poden adquirir a aquest enllaç.

 

Participació