1 de 10
Consell Esportiu del Solsonès

Programa Esport Blanc Escolar Curs 2022/23

La Coma i La Pedra (Estació d’ esquí del Port del Comte) i Tuixent la Vansa (Estació d’ esquí de fons)

per Redacció, Solsonès | 16 de març de 2023 a les 15:28 |
Del 17 de gener al 2 de març de 2023, un total de 220 escolars, dels cursos de Cicle Mitjà, de les escoles de la comarca: Arrels 1, Vall de Lord, ZER Solsonès, Setelsis i Vinyet han pogut gaudir d’ una nova edició del Programa d’ Esport Blanc Escolar.

Enguany, el Programa s’ ha dut a terme amb un total de sis sessions per escola, tres de cada modalitat: esquí nòrdic i esquí alpí, a les estacions de Port del Comte i Tuixent. Els alumnes han pogut experimentar, aprendre i desenvolupar-se amb els esports a la neu i el seu entorn gràcies a les escoles d’ esquí: La Bòfia i Tuixent.

 

Aquest programa es impulsat des del Consell Català de l’Esport i el Departament d’educació, coordinat pels Consell Esportius i la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports d’ Hivern. I, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Solsonès amb la coordinació del transport.


Malauradament, per les inclemències meteorològiques, enguany, hem hagut de suspendre la Jornada de graduació de neu per als alumnes de 4rt que estava previst per aquest dijous a Port del Comte.
 

 

Participació