1 de 10

GiGa posa en marxa els Grups d’Ajuda Mútua per a familiars i cuidadors de persones amb disfuncions cognitives

Façana del local de l'Associació GiGa a Solsona | Ramon Estany
per Redacció, Solsonès | 15 de març de 2023 a les 17:28 |
GiGa inicia a finals d’aquest mes els Grups d’Ajuda Mútua per a familiars i cuidadors de persones que pateixen una malaltia neurodegenerativa (Alzheimer, Parkinson, Esclerosi Múltiple, etc) o dany cerebral adquirit a causa d’un ictus, traumatisme cranioencefàlic o tumor cerebral, entre d’altres.

Els Grups d’Ajuda Mútua són reunions de familiars per compartir experiències, dubtes, sentiments, pors, amb la idea d’alleugerir la intensitat dels sentiments i tensions de la seva situació.


Es tracta d’espais de trobada de persones amb una problemàtica comuna, conduïts per la neuropsicòloga de GiGa, que pretenen donar recolzament emocional i funcional, resolent dubtes, oferint informacions pràctiques i compartint experiències pròpies entre els seus membres.

Van adreçats a familiars i cuidadors de persones amb malalties neurodegeneratives o dany cerebral adquirit.


A partir del dia 27 de març s’iniciaran dos Grups d’Ajuda Mútua que tindran una freqüència quinzenal i es reuniran, el primer, el dilluns a 2/4 de 5 de manera presencial a la seu de l’associació i el segon, el dimecres (inici el 29) a 1/4 de 7 de forma telemàtica a través de la plataforma de telemedicina GiGa. Tindran una durada aproximada de 1 hora per sessió. L’únic requisit per participar-hi és fer-se soci de GiGa. Si voleu més informació o esteu interessats a apuntar-vos-hi podeu contactar amb GiGa per telèfon al 873 45 41 06 o 621 190 677, per correu electrònic a gigacatcentral@gmail.com o passar pel local de l’associació a la Plaça de les Moreres, 2, baixos. 

 

Participació