1 de 10
Eleccions Municipals 2023

L’actual alcalde d’Odèn, Albert Solé, té la voluntat de tornar-se a presentar a les municipals

Vol preparar un candidatura que aporti per a la continuïtat i el rejoveniment

Albert Solé, actual alcalde d'Odèn (OAM) | Ramon Estany
per Redacció, ERC | 7 de març de 2023 a les 08:24 |
Segons ha avançat Solsona FM aquest dilluns, l'actual alcalde d'odèn, Albert Solé (OAM) es presentaria per la reelecció a les properes municipals del mes de maig.

Solé posa en valor les obres fetes i assenyala com a prioritaris per als propers anys dos eixos de comunicació vitals: el camí de la Valldan i el camí d’Orrit. A nivell de telecomunicacions, la intenció és acabar amb les zones fosques que queden. Amb tot, un dels eixos centrals de treball és el social. 


Pel que fa a l’equip, ha explicat a l'emissora solsonina que s’està treballant per incorporar gent nova intentant rejovenir la llista. Tot i que no n’han transcendit noms, Solé parla de persones que no havien estat vinculades al món de la política però que tenen experiència en d’altres àmbits que poden ajudar a tirar endavant el municipi. Tot apunta que l’equip es tornarà a presentar sota la marca blanca d’Esquerra, Acord Municipal, si bé l’alcaldable vol deixar clar que és una decisió que s’ha de prendre entre tots els membres de la candidatura.

 

 

Participació