1 de 10
Eleccions Municipals 2023

​Marc Barbens es presentarà a les municipals com a Independent

L’actual regidor a l’Ajuntament de Solsona anuncia que concorrerà com a cap de llista a les pròximes eleccions. Ho farà amb una candidatura independent que irromp a la cursa preelectoral

(Arxiu) Marc Barbens | Ramon Estany
per Redacció, Solsona | 5 de març de 2023 a les 20:55 |
La notícia s’ha concretat després de setmanes de reflexió i debat intern sobre l’escenari polític solsoní. Analitzant la situació a fons, s’ha cregut que era positiu comparèixer per representar una manera concreta d’entendre la gestió pública basada en la centralitat, el sentit comú, el rigor i la capacitat d’aplicar noves mirades.

L’experiència política acumulada a diferents nivells, les idees clares sobre com projectar el municipi i les ganes de treballar per fer avançar la ciutat són el principal aval del projecte que defensarà Barbens. Així mateix, el fet de presentar-se com a independent encara dona més llibertat per tal d’actuar amb l’únic propòsit de sumar per Solsona.


La voluntat del cap de llista és la de col·laborar amb tothom que vulgui millorar el benestar de les persones basant-se en la creació d’oportunitats econòmiques i residencials. Qui vulgui viure a Solsona ha de poder-ho fer en unes condicions de vida òptimes. La realitat global dels últims anys ha posat en dubte aquesta premissa i ara cal que tot l’Ajuntament remi endavant si no volem que ens quedi una ciutat aturada en el temps i solament perfecta per descansar-hi el cap de setmana. Els que estimem Solsona no ens ho podem permetre i tots els actors -públics i privats- hem d’aprofitar el potencial que tenim a les mans.

Barbens ha volgut agrair al grup que l’acompanya la confiança dipositada i també a totes les persones que durant aquest temps els han mostrat suport. Aquests dos elements, han estat essencials per prendre la decisió de fer el pas com a independents. Els detalls de la candidatura, el nom de la formació i els principals eixos del projecte es donaran a conèixer properament. 

 

Participació