Divendres s'inaugura un rellotge públic a la plaça del Camp

L’acte serà a les sis de la tarda i tindrà la participació d’alumnes de l’Escola Municipal de Música

per Redacció, 13 de juny de 2012 a les 14:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
indret de la Plaça del Camp on s'instal·larà el rellotge Foto: Ramon Estany

 A partir d’aquest divendres a les sis de la tarda, les famílies que tinguin la mainada als parcs infantils de la plaça del Camp de Solsona podran consultar l’hora en el primer rellotge públic de la ciutat. El Consell d’Infants i Adolescents (CIAS) inaugura el que pot considerar-se la seva obra, després d’uns quants mesos de madurar la iniciativa. Fins i tot el disseny de l’acte ha estat consensuat pels representants de la població solsonina de tercer a sisè de primària. 

La inauguració es farà aquest divendres a les sis de la tarda a la plaça del Camp. Hi participaran diversos membres del Consell i l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, com a president d’aquest òrgan. També hi haurà l’actuació musical amb saxo i piano d’alumnes de l’Escola Municipal de Música. 
 
El CIAS és un òrgan consultiu creat per l’Ajuntament de Solsona el 2010 amb l’objectiu de brindar a la població infantil solsonina un canal de diàleg directe amb l’Administració local. Es reuneix de forma ordinària tres vegades durant el curs. Tal com estableix el seu reglament de funcionament, cada curs se’n renoven els membres que cursen 4t i 6è de primària. 

 

Participació