1 de 10
Solsona Experience

Tornen a obrir les portes del Lo Cal Boig durant el Carnaval de Solsona

L’espai, que ha estat la casa dels gegants de Carnaval durant tot l’any, torna a obrir durant la festa després de l’èxit de l’any anterior

per Redacció, Solsona | 7 de febrer de 2023 a les 11:25 |
Després que més de 500 persones el visitessin el Carnaval passat, aquest 2023, Lo Cal boig tornarà a ser un dels punts claus del Carnaval de Solsona. Exercirà de punt d’informació, de botiga física de marxandatge i també de centre d’interpretació de la festa.

S’hi podrà entrar sense visita guiada des del divendres 17 de febrer fins al dilluns dia 20 del mateix mes. El preu de l’entrada serà de 4 euros pels adults i de 3 euros pels infants d’entre 3 i 12 anys. Per als més petits de la casa i pels socis del Carnaval l’entrada serà gratuïta.


Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a Entrades Solsonès (aquí) i també es
podran comprar al mateix local amb targeta.

HORARI D’OBERTURA

Divendres 17: de 18h a 20h

Dissabte 18: de 11h a 14h i de 16h a 18h
Diumenge 19: de 16h a 19h

Dilluns 20: de 11h a 14h i de 16h a 19h

Cal tenir en compte que dins del Local només s’hi podran trobar els gegants quan no

participin en els actes tradicionals del Carnaval al carrer. Els actes on participen les figures
es poden consultar aquí.

La cooperativa Solsona Experience, que tot just fa un any va inaugurar el local amb el suport de l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona, també ofereix visites regulars durant la resta de l’any. Cada dissabte a les 17h i cada diumenge a les 11:30h es duen a terme visites guiades de tots els gegants de Solsona, incloent-hi també una visita al Quarto dels Gegants, on es guarden els gegants de la Festa Major de la ciutat. Les entrades es poden comprar al web d’entrades Solsonès (aquí).

 

 

Participació