1 de 10
PSC Solsona

PSC Solsona posa de manifest les contradiccions i els retards del govern en donar compliment a propostes presentades

En refer`pencia al canvi comarcal de Torà i Biosca i al Centre Sanitari

Mohamed El Mamoun (PSC)
per Redacció, Solsona | 6 de febrer de 2023 a les 11:28 |
El regidor – portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Solsona, Mohamed El Mamoun Mrimou, posa de manifest les contradiccions i els retards del Govern, en aplicar propostes presentades, mesos enrere pel grup municipal socialista. 

CANVI COMARCAL DE TORÀ I BIOSCA. 

Demanat, en el seu moment, pel Grup Municipal Socialista, ara s’accepta presentar Proposició de Llei en el Parlament, per donar sortida a aquesta reivindicació. 

El retard, considera va lligat a la por a possibles canvis electorals, a la comarca del Solsonès, amb l’entrada d’aquests dos municipis. A punt de ser convocades les eleccions de 28 de maig, ja no serà fins a les properes de 2027, quan els resultats comptaran a efectes de Consell Comarcal. 


S’ha optat per excuses, per retardar aquest debat i votació. El PSC considera del tot fonamentades les peticions de canvi de comarca, i hagués estat oportú manifestar-ho de forma immediata, sense un retard que era de simple estratègia electoral. Ho considera lamentable, pels mesos perduts i pels malentesos entre municipis i comarca, que es podien haver evitat.

CENTRE SANITARI.

També amb molta antelació el PSC es va manifestar a favor d’aquest traspàs al Departament de Salut, si bé, amb tres condicions que considera indispensables i irrenunciables.
1.- Manteniment i fins i tot reforç de l’actual plantilla com per garantir un bon servei al municipi.

2.- Preservació de les condicions laborals, adquirides en el Centre Sanitari, i que només poden ser millorades, de cara el futur immediat.
3.- Planificació a curt termini d’un nou edifici, modern, ampli i ben equipat com per millorar les prestacions en salut per a tots els solsonins i solsonines. 

Finalment, el PSC Solsona vetllarà des de l’Ajuntament i des del Parlament, perquè les condicions es compleixin.                                       

 

Arxivat a:
Política, PSC
Participació