1 de 10
Eleccions Municipals 2023

​Agustí Alcázar: L’associanisme esportiu i juvenil

Agustí Alcázar | ERC- Solsona
per Redacció, Solsona | 1 de febrer de 2023 a les 16:28 |
Agustí Alcázar (Solsona, 1999) es postula en una línia notablement cultural i esportiva. Estudiant d’Enginyeria Mecànica a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Alcázar exerceix com a delineant industrial i dissenyador en 3D en una empresa del municipi. “Tinc molt clar on vull desplegar la meva vida personal i professional i crec fermament que Solsona és aquest lloc, la ciutat que m’ha vist créixer com a persona i on he tingut la sort de fer-ho a través de diferents entitats”, assevera el jove solsoní.

En les paraules d’Alcázar es fa evident un sentit arrelament a la ciutat, d’aquí la seva activa participació en associacions com Joventut Solsonina, la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona, el Club Futbol Solsona, Futbol Base Solsona Arrels i Futbol Sala Solsona. La implicació d’Alcázar en el teixit associatiu esportiu esmentat ha estat com a jugador i entrenador. Ara bé, també ha ocupat posicions de lideratge a Joventut Solsonina, encapçalant-ne la presidència durant tres anys, així com a exrepresentant de l’alumnat al Consell Escolar. “La dimensió associativa ens és útil i enriquidora en molts aspectes, si bé sobretot a l’hora d’incentivar l’activitat cultural i la pràctica esportiva en els més joves. Concebre les entitats com a via d’arrelament i desenvolupament local i educatiu trobo que és una necessitat en la qual posar la banya i treballar-hi intensament”, considera Alcázar, que es converteix en el membre més juvenil de la candidatura.


Per la seva banda, Gisbert apunta que “no hi ha dubte del compromís, la dedicació i el recorregut actiu de l’Agustí en múltiples terrenys locals. M'enorgulleix poder comptar amb algú amb una empenta i una energia com les seves, així com amb un gran sentit del deure”.

 

Participació