1 de 10
Eleccions Municipals 2023

Maria Moumen: Implicació en els afers socials

Maria Moumen | ERC-Solsona
per Ramon Estany, Solsona | 1 de febrer de 2023 a les 16:06 |
Casada i mare d’un fill, Maria Moumen (Solsona, 1995) destaca per una carrera professional abocada als afers socials, concretament en l’àmbit de la pedagogia sistèmica, que estudia els fenòmens de relació i comunicació entre grups. Graduada en Treball Social per la Universitat de Lleida (UdL), Moumen és directora del servei de primera acollida i atenció integral a Solsona adreçat a joves migrats sols.

En aquest sentit, la jove treballadora social assenyala que “el treball per a la comunitat i per a tots els col·lectius que la defineixen és clau no només a l’hora de plantejar polítiques socials, sinó també en la tasca diària municipal; ha de ser un eix de treball transversal” i afegeix que “no ens hauria de fer falta una pandèmia per adonar-nos de la rellevància de ser al costat de les persones i els col·lectius vulnerables”.


El capteniment de Moumen es tradueix per a Gisbert en una “visió sana, justa i marcadament interseccional sobre la realitat local, una mirada que ens és substancial i necessària a la vegada”.

“Tinc ganes d’aportar una mirada diferent, íntegrament feminista, si bé especialment interseccional, que inclogui perspectives, procedències, identitats de gènere i edats diverses”, aclareix la nova integrant, que matisa la seva reflexió en tant que “dona, jove i mare catalana amb arrels magrebines”.
 

 

Participació