1 de 10
Club de Lectura de la Gent Gran

Presenten el llibre: «Anna Murià, viure i escriure»

Divendres, 3 de febrer a les 7 de la tarda al saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató)

Anna Murià
per Redacció, Solsona | 31 de gener de 2023 a les 13:20 |
El Club de lectura de la gent gran de Solsona organitza la presentació del llibre 'Anna Murià, viure, escriure', del berguedà Quirze Grifell. És un retrat autobiogràfic de la vida i l'obra d'una de les principals figures de les lletres catalanes del segle XX.

A Anna Murià, viure, escriure (Saldonar, 2022), Quirze Grifell (Berga, 1956) recupera unes llargues converses amb l'escriptora i en reconstrueix el retrat biogràfic. Constitueix un text amb un alt valor documental i testimonial d'una trajectòria que va viure la Barcelona d'abans i durant la guerra, l'exili al costat d'Agustí Bartra i el retorn a Catalunya. El Club de lectura de la gent gran de Solsona n'organitza la presentació obreta a tothom el dia 3 de febrer a les 19 h a la Biblioteca Carles Morató en un acte conduït per la dinamitzadora del grup, Carme Cusí. 


L'autor de l'obra hi parlarà de la vida i obra d'una escriptora que va conrear un ampli ventall de gèneres, des del relat, la novel·la, la biografia i les memòries, fins a l'assaig, la crítica, la literatura infantil i juvenil o la traducció literària. Així mateix, centrar-se en la figura d'Anna Murià comporta comentar la seva relació epistolar amb la seva amiga Mercè Rodoreda. 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: 'Anna Murià, viure, escriure' 

03/02/2023
de 19:00 a 20:00

saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató)

 

 

Participació