1 de 10
El Temps

L'onada de fred s'aguditza

Arriba una onada de fred que sotmetrà el país els pròxims dies

Gebrada al Solsonès | Antoni Mas
per Ramon Estany, Solsonès | 27 de gener de 2023 a les 09:09 |
Sis graus negatius a Girona, menys cinc a Lleida, menys un a Tarragona i quatre positius a Barcelona. Pocs municipis podran evitar que el mercuri caigui sota els 0 graus. És el panorama que espera als catalans aquest divendres, quan la major part del mapa estarà marcat en taronja per perill alt per fred, tal com estableix el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat).
 
 

Onada de fred i gelades

Arriba una onada de fred que sotmetrà el país els pròxims dies. La temperatura baixarà jornada rere jornada, amb els pics més baixos durant les primeres hores. Hi haurà també glaçades extenses, algunes de fortes, a zones de l'interior, així com en punts concrets de la costa. 

 

Boira al Pirineu i mal estat de la mar a l'Empordà

De matinada, no es descarta algun ruixat aïllat a punts de la costa central, mentre que a mitja tarda descarregarà amb més força. La cota de neu s'establirà als 700 metres i s'espera que caiguin alguns flocs al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats de precipitació minses. A l'Empordà, d'altra banda, el Meteocat ha activat un avís de perill alt per la intensitat de l'onatge.

Altres notícies que et poden interessar

 

Arxivat a:
Societat, fred, meteo, temps
Participació