1 de 10
Adlsolcar

Èxit de participació a la 5a Jornada Punt Empresa

Una cinquantena llarga de persones del Solsonès i Cardona han participat aquest dimecres a la Jornada, organitzada a Solsona per l’AdlSolcar

per Redacció, Solsonès | 26 de gener de 2023 a les 10:34 |
Una cinquantena llarga de persones del Solsonès i Cardona han participat aquest dimecres a la 5a Jornada Punt Empresa, organitzada a Solsona per l’AdlSolcar. S’hi ha presentat el catàleg de serveis a empreses i autònoms per al 2023.

 El catàleg, que respon a les necessitats i inquietuds manifestades pels empresaris, es podrà descarregar a partir d’aquest dijous al web 📲www.adlsolcar.cat.


L'alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, ha felicitat l'auditori per demostrar el seu compromís a "assumir reptes col·lectius". Igualment, Gisbert ha posat l'accent en la voluntat de l'Agència de continuar treballant per abordar "el taló d'Aquil·les de l'empresariat, que és la difícil captació i fidelització de talent, especialment al món rural". Aquesta és una de les prioritats de treball de l'Agència.
 

El programa proposava aprofitar la pausa d’aperitiu per fer xarxa entre els assistents


La directora de l’Adlsolcar, Glòria Domínguez, ha subratllat l'elevat volum d'empreses i persones autònomes amb què es manté contacte, que són 1.271. Entre altres xifres, el 2022, 130 empreses del Solsonès i Cardona van fer ús del Servei Connectem, que va gestionar 281 llocs de treball.

 

Arxivat a:
Economia, adlsolcar, jornada
Participació