1 de 10
Solsona

El subdelegat del Govern José Crespín ha visitat Solsona

El passat dijous 19 de gener va tenir una trobada amb AMISOL, l'empresa AMES i amb l'alcaldessa de Solsona

Visitant la Llar Residència d'AMISOL | Subdelegació del Govern a Lleida
per Ramon Estany, Solsona | 21 de gener de 2023 a les 08:39 |
El passat dijous 19 de gener, el subdelegat del Govern de Lleida, José Crespín, va realitzar una visita a Solsona, acompanyat del regidor del PSC a l'ajuntament solsoní, Mohamed El Mamoun.

Crespín va visitar en primer lloc l’Associació Amisol d’atenció a persones amb discapacitat intel•lectual. El subdelegat va valorar conèixer els projectes d’inclusió social, ocupabilitat i autonomia que l'entitat ofereix des de fa 40 anys perquè generen grans oportunitats a la comarca del Solsonès.

 

Visitant un taller d'AMISOL Foto: Subdelegació del Govern


Posteriorment, amb l'alcaldessa Judit Gispert va  poder conèixer algunes de les actuacions que s'han portat a terme a Solsona amb el suport del Govern d'Espanya. Accions que contribuiran a impulsar sectors tan rellevants en el nostre territori com el del comerç local.

 

A la Plaça del Camp Foto: Subdelegació del Govern


També va copsar que els Fons Next Generation s'estan transformant en actuacions concretes als municipis: la reforma de la Plaça del Camp de Solsona, la principal actuació del projecte per dinamitzar i potenciar el comerç local finançat pel Govern d'Espanya amb 400.000€, practicament enllestida.

 

A les escales del Camp del Serra Foto: Subdelegació del GovernEl sector empresarial també va merèixer l'atenció del Subdelegat, amb la visita a l’empresa AMES, un dels líders mundials en fabricar coixinets destinats a la indústria de l’automoció, els electrodomèstics i la maquinària industrial. Ho fan a través de la pluvimetal•lúrgia, un procés productiu a partir de pols de metalls compactats.
 

Coneixent el procés de fabricació a l'empresa AMES Foto: Subdelegació del Govern

 

Participació