1 de 10
Donants del Solsonès

​Primera campanya de donació de sang i plasma d'enguany a Solsona

Gener de 2023

per Redacció, Solsona | 19 de gener de 2023 a les 13:26 |
El proper divendres 27 de gener, Solsona acollirà una nova campanya de donació de sang i plasma, la primera d'aquest 2023. Ens trobareu, com és habitual, a les instal·lacions de la Sala Polivalent (Sala Gran), d'11 a 14 i de 16 a 21 hores.

Aquest 2023 caldran 260.000 donacions per atendre les necessitats dels pacients de Catalunya. Gràcies a aquestes donacions podrem assegurar tots els seus tractaments.

Tres de cada deu transfusions de sang que requereixen els pacients són per a tractaments de càncer. De fet, aquest tipus de malalties són les que més sang consumeixen, per davant de les malalties de l'aparell digestiu, com hemorràgies intestinals, i la salut cardiovascular, com els infarts.

Tractant-se del mes de gener, podríem dir que, estem en rebaixes. Tenim les reserves de sang a mínims degut a les festivitats de Nadal, i aquest any, especialment, per l'augment de casos de grip.


Veniu a donar, us necessitem! Remuntar és a les vostres mans i corre per les vostres venes. Sou vitals!
Recordeu reservar cita prèvia a donarsang.gencat.cat per agilitzar la donació i donar-vos la millor atenció possible. Gràcies!

Col·labora en la recollida la Farmàcia del Passeig de Solsona, amb un detall per a tots i cadascun dels donants com agraïment a la vostra generositat i regularitat. Gràcies, una vegada més, per fer-nos confiança!

 

Participació