1 de 10
Eleccions Municipals 2023

Mohamed El Mamoun encapçalarà la candidatura del PSC a Solsona a les municipals del maig

Els socialistes aposten per la continuïtat amb qui és regidor al consistori des de fa dos anys, quan va prendre el relleu a Encarna Tarifa

Mohamed El Mamoun | Ramon Estany
per Redacció, Solsona | 19 de gener de 2023 a les 08:49 |
El Mamoun era el número 2 d'Encarna Tarifa a les eleccions del 2019 i la va rellevar a mitja legislatura.

El Mamoun entoma el projecte polític del PSC per a la ciutat. De fet, el seu programa polític reivindica propostes i projectes, iniciatives i accions, que el regidor socialista ha reclamat insistentment durant aquests dos anys que ha estat a l'ajuntament.


Proposa la construcció d’un centre de dia per a la gent gran a l’antic edifici de l’escola El Vinyet a la Cissa. Considera necessari que estigui separat de la residència per tal que els seus usuaris amb més autonomia puguin sortir a practicar exercici físic a l’aire lliure.

Reitera la demanda de la piscina coberta. En aquest cas, consideren oportú cobrir la piscina d’estiu que hi ha a les instal·lacions esportives municipals per tal de concentrar tota l’oferta esportiva en aquella zona.


En l’àmbit del medi ambient, Mohamed El Mamoun insisteix en la necessitat d’instal·lar plaques solars en tots els edificis públics per intentar reduir l’impacte de la factura de la llum. Els diners que s’estalviïn, proposa destinar-los a habitatge per a joves, un aspecte prioritari.

Pel que fa a propostes urbanístiques, recupera la idea de construir una passarel·la o ampliar les voreres de l’avinguda del Pont i enjardinar i fer altres millores al Camp del Serra per tal que esdevingui un espai per a tothom.

 

Participació