Els Castellers de Solsona celebren el primer aniversari del seu bateig com a Colla Castellera

per Redacció , 7 de juny de 2012 a les 16:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Cartell

Quan ben aviat farà un any del seu bateig a la Plaça de l’ajuntament, acompanyats dels Margeners de Guissona i els Salats de Súria, el dissabte 16 de Juny, els Castellers de Solsona celebraran amb una tarda i nit plenes d’emocions i activitats, el seu primer aniversari.
Després d’un any ple d’actuacions, novetats, esforços, progressos i grans moments, la colla segueix assajant setmanalment i intensivament per poder fer petits passos cap al cim del cel. Amb un calendari força ple d’actuacions, la temporada va començar amb una especial inauguració el 15 d’Abril a Montserrat, on varen ser rebuts per l’Abat, després d’una caminada organitzada per la pròpia Colla i duta a terme per membres de la mateixa que els va portar des de Solsona fins a Montserrat en diverses etapes i dies.
Des d’aquest inici ja s’han dut a terme 5 actuacions més a llocs com Mollet del Vallès, Solsona, Sant Climenç, Mollerussa  i Cerdanyola, i en aquest moments ja compten amb 10 actuacions més a la seva agenda fins a mitjans de Novembre, que d’altra banda i molt probablement podrà anar creixent d’aquí fins a finals de temporada.
I com no, després d’un any del seu bateig oficial, ho volen celebrar tots plegats i amb vosaltres, preparant una agenda ben fornida durant l’esmentat dia de l’aniversari.
 
Es començarà amb l’actuació de la colla a la Plaça de l’Ajuntament, conjuntament amb els Castellers de Mollet i els Castellers de Caldes de Montbui, a les 7 de la tarda. A continuació, a les 10 del vespre, la colla organitza un sopar a l’exterior de la Sala Polivalent, el preu del qual és de 5 euros, i on es servirà un sopar a base d’amanida, carn a la brasa i postres.

 
Tot seguit i per animar l’ambient i la nit, es durà a terme un passa carrers amenitzat per la xaranga “BatoKatú” d’Oliana, que ens acompanyarà fins a la Sala Xelsa, on a les 12 de la nit està previst que comenci un concert amb els ja coneguts grups “Les Absentes”, “Kòdul” i “Séptimo A”. El preu de l’entrada és de 8 euros amb compra anticipada (A l’Aixeta, Cantàbric o Espiga), i de 10 euros a la taquilla. 
 
Dit això nomès ens manca animar-vos a tots a gaudir d’aquesta cel•lebració i aniversari, que sens dubte serà el primer d’una llarga llista pel futur. De mica en mica, farem camí, acompanyats de tots els membres de la colla i d’aquells que ens feu costat, per arribar amb paciència, esforç i dedicació a tocar el sol dels nostres escuts.

 

Participació