1 de 10
Eleccions Municipals 2023

​Ramon Montaner completa l'equip de Gisbert

En el transcurs del mandat, ho ha pogut fer a través de les carteres de Desenvolupament Local i de Medi Ambient i Parcs i Jardins

per Redacció, Solsona | 18 de gener de 2023 a les 21:23 |
El tarannà enèrgic de Parcerisa s’equilibra amb el temperament moderat i reflexiu de Montaner. Ramon Montaner (1974), que també va estrenar-se en la política municipal el 2019, és empresari de professió. Segons Gisbert, “la prudència, el capteniment emprenedor i la visió estratègica del Ramon són sens dubte aptituds aliades a l’hora de governar i dissenyar polítiques innovadores i atrevides”. Des dels seus inicis com a regidor, la voluntat de Montaner ha estat el treball per a la comunitat. En el transcurs del mandat, ho ha pogut fer a través de les carteres de Desenvolupament Local i de Medi Ambient i Parcs i Jardins.

En despunta la implantació del Porta a Porta, la destinació de més de 60.000 euros

directes anuals al comerç i la millora de l’ocupació i l’impuls al progrés per mitjà del
Servei Connectem i el Punt Empresa.


Tanmateix, des del moment que Gisbert va assumir l’alcaldia de la ciutat, Montaner va ser nomenat nou portaveu del grup municipal d’ERC. Aleshores, Rodríguez assegurava que seria la mà dreta de la nova alcaldessa i així ha estat, juntament amb Parcerisa, durant la resta del mandat. Nascut a Solsona, Montaner és pare d’un fill. Ha desenvolupat la seva carrera professional en l’empresa familiar. Pel que fa a la dimensió associativa, ha estat vinculat des de ben jove a entitats com el Club Bàsquet Solsona i l’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret.
Participació