1 de 10
Eleccions Municipals 2023

​Joan Parcerisa, la nova mà dreta de Gisbert

L'actual regidor d’Esports, Joventut, Transparència i Participació Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies i Afers Socials, es converteix en el número dos de l’equip de Gisbert

Joan Parcerisa, número 2 de la candidatura republicana a Solsona | Ramon Estany
per Redacció, Solsona | 18 de gener de 2023 a les 17:06 |
Durant aquests últims quatre anys, Parcerisa i Gisbert han pogut treballar colze a colze, la qual cosa els ha permès establir una dinàmica de treball eficient i sòlida i, de retruc, una relació de confiança sana i honesta. “Parlem d’un perfil flexible, resolutiu, empàtic i tolerant; sense fer soroll, el Joan endreça”, opina l’alcaldessa, que remarca que el mateix Parcerisa capitaneja un gruix important de les regidories de l’executiu.

Així mateix, Gisbert afegeix que qualitats com les atribuïdes li han permès assumir regidories complexes, que impliquen el contacte directe amb la ciutadania i amb col·lectius diversos. En aquesta línia, destaquen actuacions com la represa de les visites als barris d’ençà de la pandèmia, el programa Enrampa’t, que és una proposta gratuïta d’oci cooperatiu i saludable adreçada a la població de 6 a 14 anys, i la creació del Carnet Solsonès Jove amb descomptes al comerç local, entre d’altres.


A banda, en l’àmbit esportiu, s’ha procurat un major manteniment i modernització de les instal·lacions municipals mitjançant la substitució de gespa al camp de futbol, així com dels seus llums per uns tipus LED, la rehabilitació del sostre del pavelló vell i la renovació del sistema d’accés a les pistes de tennis, frontó i pàdel. “El Joan té habilitats socialment molt potents. La personalitat i la professionalitat l’avalen i així ho ha demostrat durant el mandat”, rebla l’alcaldable. De fet, l’any 2019, Rodríguez ja anticipava que Parcerisa tindria un paper rellevant en la ciutat i, ara, la líder de la formació republicana ho ratifica.

El jove republicà, de 26 anys, destaca per la seva formació i implicació política. Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Gestió Pública, Parcerisa és afí al món polític local des de ben petit. En aquest sentit, ha estat conseller nacional del Jovent Republicà. Pel que fa a la dedicació associativa, Gisbert matisa que “el Joan és una persona involucrada en múltiples terrenys locals més enllà del polític, sobretot en l’esportiu i el cultural”. En aquest aspecte, el solsoní ha estat activament partícip en entitats com Joventut Solsonina, el Club Futbol Solsona i Futbol Base Solsona-Arrels.


Com l’alcaldessa, Parcerisa va encetar la seva trajectòria política al consistori solsoní i sota les sigles d’ERC els passats comicis resultant-ne el candidat més novell. En aquell moment, va ocupar el setè lloc de la llista electoral. Per la seva banda, Parcerisa confessa que “ser el segon no només vol dir ser-ho, sinó també fer-ho. És un pas endavant important i em sento amb la preparació i la confiança de les meves companyes i companys per assumir-ne la responsabilitat”. 

 

Participació