1 de 10
La Marató de TV3

El Museu de Solsona se suma a la Marató de TV3 amb un Escape-Room

El joc recrearà l'evacuació de les obres del Museu davant l’entrada de les tropes franquistes a Solsona

per Ramon Estany, Solsona | 8 de desembre de 2022 a les 07:45 |
Enguany el Museu de Solsona presentarà una activitat innovadora, sumant-se al carro dels Escape Rooms! Ho fa de forma solidària, col·laborant amb La Marató de TV3, que aquest any dedica els seus beneficis a la salut cardiovascular.

Aquests 17 a les 6 de la tarda i 18 de desembre a la 1 del migdia ens transportarem a l’any 1939, quan, havent evacuat moltes de les obres del Museu davant l’entrada de les tropes franquistes a Solsona, ens tocarà afrontar la dispersió patrimonial que hi havia i intentar recuperar els objectes perduts.


El joc vincula la ciutat de Solsona i el paper que hi van jugar els seus habitants en la conservació del patrimoni, arribant a descobrir fins i tot com el Carnaval de Solsona va contribuir a engruixir els fons del Museu.

Apostem també per introduir una nova modalitat dins el joc, com són les corrandes i les cançons tradicionals catalanes. Tant és així que els companys de Glosa Girona posen les veus a les pistes que apareixen en aquest complicat enigma.


Els equips han de tenir 4 jugadors com a màxim. La inscripció són 5 euros, que van a la Marató de TV3, i el premi, 4 abonaments per al Carnaval de Solsona.

Per participar només cal enviar un missatge directe a les xarxes socials del Museu de Solsona o trucar al 973 48 21 01!


 

 

Participació