1 de 10
Biblioteca Carles Morató

​La poeta manresana Elena Sixto presenta el calendari poètic «Llunarbori» a Solsona

L’acte serà el dimecres 14 a les set de la tarda amb la participació de la rapsoda Alba Mascarella

Imatge del calendari i cartell de la presentació
per Redacció, Solsona | 7 de desembre de 2022 a les 13:50 |
La poeta i naturalista Elena Sixto (Manresa, 1977) presenta a Solsona el calendari poètic Llunarbori 2023, una publicació en què conflueixen temps, lluna, arbres i poemes. L’acte, organitzat dimecres vinent, dia 14, a les set de la tarda per la Biblioteca Carles Morató, tindrà la participació de la narradora i rapsoda Alba Mascarella.

Amb el Llunarbori 2023, Elena Sixto proposa una visió cíclica del temps al ritme de la natura i a partir dels tretze cicles lunars que regeixen els arbres sagrats dels antics celtes. El seu calendari recupera coneixements com el cultiu lunar o les aciençades dites populars i fa un viatge poètic al llarg d'un any amb la lluna, els arbres i el temps com a protagonistes.


Poeta, llicenciada en Publicitat i màster en Sostenibilitat, Elena Sixto combina la vocació per la comunicació ètica amb la formació i la pràctica de l’agricultura ecològica, la biodinàmica i les plantes medicinals. És sòcia fundadora de la Xarxa Terra Viva, una associació per reinvidicar el valor de la terra, i fa guiatges de reconeixement de plantes silvestres, medicinals i comestibles.

Acte: Presentació del calendari poètic Llunarbori 2023

Dia: dimecres 14 de desembre
Hora: 19 h

Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató


 

 

Participació