1 de 10
Un grup d'aficcionats marroquins a la porta del bar des d'on han seguit el partit | Ramon Estany
Mundial de Qatar

Eufòria marroquina a Solsona

Desenes de solsonins han celebrat el triomf de la seva selecció contra Espanya al Mundial de Qatar

Un grup d'aficcionats marroquins a la porta del bar des d'on han seguit el partit | Ramon Estany
Desenes de solsonins han sortit al carrer aquest dimarts després que s'hagi confirmat la victòria de la selecció del Marroc davant l'espanyola als vuitens de final del Mundial de Qatar a la tanda de penals. Joves, infants, gent gran i algunes dones han participat de la festa en ple cor de Solsona.
 

Uns amics, de celebració Foto: Ramón Estany


Banderes del Marroc, vermelles amb l'estrella verda de cinc puntes, mocadors al cap amb els colors de la bandera, cridòria, celebració i molts clàxons s'han aplegat a les vies principals de Solsona per celebrar una victòria futbolística a l'estil de les que apleguen el Barça o el Madrid.

Tot just quan ha finalitzat el partit, la pròrroga i els penals, molts solsonins a peu i molts altres en cotxe s'han s'han passejat per la ciutat, deixant-se veure i sentir, amb crits d'alegria i fent sonar els clàxons dels cotxes, així com lluint la bandera de Marroc.
 

Des del cotxe, manifestaven l'alegria per la classificació Foto: Ramón Estany

Durant la celebració, i per precaució d'incidents, especialment pels cotxes, que corrien bastant depressa, hi ha hagut controls de la Policia Local i Mossos. e

La selecció de futbol del Marroc ha derrotat l'espanyola aquest dimarts als vuitens de final del Mundial de Qatar en una tanda de penals en què els futbolistes d'Espanya han estat molt desencertats i no n'han aconseguit fer ni un. Mai la selecció del Marroc no havia arribat tan lluny en una Copa del Món. Fer-ho, a més, derrotant Espanya, en un partit que en moltes llars solsonines s'ha viscut com un derby, encara ha donat més al·licient als vencedors.
 

Una família marroquina sortint al Passeig de Solsona amb la bandera del Marroc Foto: Ramón Estany

Participació