1 de 10
Concerts

Reviu i gaudeix del darrer concert d'Eduard Gener al Teatre Comarcal de Solsona

El 22 d’octubre a les 9 de la nit es presentava per primera vegada al món "Swing de comarques" davant 200 persones al Teatre Comarcal de Solsona

Eduard Gener
per Redacció, Solsona | 2 de desembre de 2022 a les 08:17 |
 Des d'aquest 1 de desembre podem tornar a gaudir de l’estrena del concert de presentació al Teatre Comarcal de Solsona del darrer disc d'Eduard Gener, al seu canal de youtube.Aquell dia, passades les 9 i davant d’una audiència fidel i respectable, amb una petita il·luminació feta amb forja i amb làmpades antigues, arrencava el darrer projecte musical d’Eduard Gener, Swing de comarques. Acompanyat pel baterista habitual, Andreu Moreno, amb Montserrat Isanta als cors i estrenant-se com a baixista l’igualadí Toni Vilaprinyó.
 

Un moment del concert Foto: Ramón Estany


Tal com explica el mateix Eduard Gener a la nota de premsa que ha difòs, "el públic va aplaudir amb entusiasme així com nosaltres vam fer un concert rellevant, tot i ser una estrena, i tot i els nervis i el fet d’anar amb les cançons poc rodades".
 

Andreu Moreno, bateria i Toni Vilaprinyó, baix Foto: Ramón Estany


Gener destaca que "el directe que veureu és el reflex d’un moment i d’una època iniciada amb Enyoro el teu amor tan dolç i que desemboca ara amb aquest disc orgànic i més jazzer que és Swing de comarques. Produccions sòbries, molt tocades i realistes, sense guitarres i molt més específiques en gènere negre que les primers produccions (Les Avingudes, Diumenge o Vitamina D) de tall més poper."

Aquest directe és gràcies als següents treballadors de la cultura:

Andreu Moreno, bateria
Toni Vilaprinyó, baix
Montserrat Isanta, cors
Eduard Gener, piano i veu, mescla i màster
Sara Reig, llums
Josep Colell, so
Albert Bajona, so
Sergi Estany, càmera
Arnau Abella, càmera i realització
Erika Escudero, disseny
Amb el suport de l’Ajuntament de Solsona.

Finalment, Gener comenta que "si voleu retribuir quelcom per disposar gratuïtament d’aquest contingut, perquè us ha agradat i perquè aquest projecte segueixi podent-se gestionar, ho podeu fer adquirint qualsevol dels discos/productes de la botiga d’Eduard Gener".

En especial ens brinda una oferta de nadal única: el CD Vitamina D a preu de cost pràcticament. El darrer disc editat per mitjà d’una discogràfica, del qual en sobren encara varis exemplars que, el músic necessita alliberar-se’n totalment per completar, sense deutes, "la noble gesta de la Llibertat Artística". És l’única obra que no ha quedat exhaurida encara, doncs no es tornaran a editar nous discos mai més i ja només queden exemplars de Vitamina D.
Participació