1 de 10
Solsona Patí Club

Núria Vila, Leire Jiménez i Laia Jounou, als entrenaments de la Selecció de la Catalunya Central

El diumenge 20 de novembre, a Sant Salvador de Guardiola, es va celebrar la segona jornada de tecnificació de la Selecció de la Catalunya Central

Leire Jiménez, Núria Vila i Laia Jounou
per Redacció, Solsona | 1 de desembre de 2022 a les 08:18 |
El Solsona Patí Club va escollir a les nostres patinadores Núria Vila, Leire Jiménez i Laia Jounou, totes elles de Nivell 7, perquè pugessin realitzar entrenaments amb més patinadors vinguts de la Catalunya Central i així compartir experiències amb tots ells. Totes elles varen estar acompanyades per Ivonne Pova com a entrenadora.

Varen realitzar sessions de flexibilitat, dansa contemporània i expressió corporal, treball de base i/o Solo Dance, i treball de tècnica en salts i cabrioles.


Les nostres patinadores ho van fer d’allò més bé seguint millorant en tots els elements rebent felicitacions per la bona tècnica que porten totes elles.

Una vegada més el Solsona Patí Club es mostra orgullós de la seva bona feina i treballa dia rere dia per seguir millorant, perquè l’esport sempre evoluciona i estem disposats a seguir aprenent i evolucionant. El Solsona Patí Club sempre endavant.

Enhorabona Núria, Leire i Laia !

 

Participació