1 de 10
Festival TRAU

El Festival TRAU porta a Solsona «Ariadna i el minotaure»

Una producció pròpia de la companyia Teorema teatre amb dramatúrgia d’ Ariadna Chillida que es representarà el proper diumenge 27 a les 6 de la tarda.

per Redacció, Solsona | 23 de novembre de 2022 a les 08:58 |
Es tracta d'una peça de creació pròpia que explica com a partir d'una experiència traumàtica, en aquest cas, una violació, es desencadenen una sèrie de processos psicològics, físics i socials que molt sovint ens són aliens com a individus i com societat. No es tenen en compte, ni es reflexionen quan passa un cas així.
 

Les pressions socials i morals, la por a la nit, als homes, al sexe, la pèrdua d'autoestima o els sentiments de culpabilitat són alguns dels temes que aborda aquesta peça per trencar amb el silenci que al llarg de la història se'ns ha imposat a les dones per tapar tot el que comporta un tema tan tabú i a la vegada tan quotidià com és una violació.

Tot i que l'obra gira entorn al tema de les violacions, i surt explicitada en la peça, no pretén centrar-se en el fet en sí, sinó en tot el que això comporta. L'obra comença amb una exploració mèdica posterior a la violació i a partir d'aquest moment es va construint la trama.


Ariadna i el Minotaure ens convida a veure com canvia la vida d'una dona que ha estat assetjada sexualment, sobretot a nivell psicològic, encara que també es parlen de les seqüeles físiques que el cos recorda.

Informació

Lloc: TATRAU Teatre
Dia: Diumenge 27 de novembre

Hora: 18 h
Durada: 60 minuts
Preu: 10 €
Espectacle recomanat per a majors de 13 anys

 

Participació