1 de 10
Motor Club Solsonès

​Albert Cardona i Miquel Pujol ja tenen a tocar el Trofeu Català de Resistència Terra

El tercer lloc aconseguit a Santa Creu de Jutglar ha estat suficient per als esportistes del Motor C lub Solsonès per distanciar-se encara més al campionat

Miquel Pujol i Albert Cardona | FCM
per Ramon Estany, Solsona | 22 de novembre de 2022 a les 18:01 |
La Copa Catalana Resistència Terra s’ha desplaçat aquest diumenge 20 de novembre fins a Santa Creu de Jutglar, on ha tingut lloc la cinquena prova de la temporada.

Les 3 Hores de Resistència Terra organitzades pel Moto Club Lluçanès han comptat amb la participació de 60 equips amb una suma total de 120 pilots.


El dia s’ha llevat fresquet a la comarca d’Osona, però ben entrat el matí el sol ha fet acte de presència i els pilots han pogut prendre la sortida, a l’estil Le Mans, en unes òptimes condicions meteorològiques.

A les 10h en punt del matí s’ha donat la sortida amb l’equip 13, format per Miquel Pujol i Albert Cardona, liderant els primers compassos de la prova. Ben entrada la cursa, l’equip 43, integrat per Edgar Canet i Francesc Mataró, s’ha fet amb la primera posició. A partir d’aquí ha entrat en escena l’equip 41, format pels germans Sergi i Pau Conesa, que ha iniciat una emocionant lluita per la primera posició.


Finalment, Edgar Canet i Francesc Mataró s’han endut la victòria de les 3 Hores Resistència Terra de Santa Creu de Jutglar amb un total de 46 voltes. La segona posició ha estat per als germans Conesa, amb una volta menys que els guanyadors. D’altra banda, l’equip 8, format pel duet Marc Calmet i Albert Muñoz, ha completat el top 3 de la classificació general, també amb 45 voltes.
 

Podi de la categoria RS Sènior Foto: FCM


Per categories, a RS Sènior, Edgar Canet i Francesc Mataró s’han enfilat a l’esglaó més alt del podi, seguits de Marc Calmet i Albert Muñoz, segons classificats, i Miquel Pujol i Albert Cardona, que han fet tercers.

El tandem solsoní, malgrat entrar en tercera posició, ha obtingut uns valuosos 16 punts que els han ajudat a marcar encara més distància al capdavant de la seva categoria. Així, Cardona i Pujol van primers amb 93 punts, seguits pel segon, Antoni Romero, amb 62 punts, que ja no els podrà avançar, i és que la Copa Catalana Resistència Terra celebrarà la darrera cursa de la temporada a Canyamars, el proper 18 de desembre.
Participació