1 de 10
Nadal

La regidoria de Cultura de Solsona convoca els concursos de postals de Nadal i pessebres

L’Ajuntament admetrà propostes de nadala fins al 21 de novembre

Postal guanyadora de l'edició de l'any passat | Daniel Campabadal
per Redacció, Solsona | 25 d'octubre de 2022 a les 13:25 |
La millor proposta de postal de Nadal de Solsona es premiarà amb 150 euros i els deu millors pessebres, amb 50 euros cadascun. La regidoria de Cultura convoca ambdós concursos, que segueixen les mateixes bases dels últims anys. Igual com l’any passat, la postal guanyadora arribarà a totes les llars de la ciutat i il·lustrarà la portada de l’agenda d’actes de Nadal, que s’editarà en línia.

La temàtica de la postal s’ha de centrar en les festes nadalenques. Poden participar a la convocatòria tots els solsonins i solsonines. Els treballs han de ser de 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical, i amb procediment i tècniques lliures. Cal presentar-los juntament un sobre tancat que contingui el nom i les dades de contacte de l’autor. L’Ajuntament admetrà propostes fins al 21 de novembre a les dues del migdia. L’any passat s’hi van presentar onze obres, d’entre les quals es va premiar la de Daniel Campabadal.


Pel que fa als pessebres, la convocatòria és oberta a famílies, escoles, entitats i ciutadans particulars. Les inscripcions, en aquest cas, estaran obertes entre el 14 de novembre i el 9 de desembre a l’OAC municipal. Les composicions participants hauran d’estar situades en aparadors o llocs de fàcil visibilitat i el jurat els valorarà entre el 22 i el 31 de desembre. Les bases d’ambdós concursos es poden consultar en línia al portal municipal.  

 

Participació