1 de 10
Elis Colell, al mig, al final de l'acte | Ramon Estany
Eleccions Municipals 2023

​Elis Colell, candidata de Junts a l’alcaldia de Solsona

Laura Borràs i Jordi Turull han estat els encarregats de presentar a la nova cap de llista de la formació a la capital del Solsonès

Elis Colell, al mig, al final de l'acte | Ramon Estany
per Redacció
"Volem fer una Solsona orgullosa de ser la capital del Solsonès, una comarca referent en molts aspectes, des de la vessant de la identitat nacional fins a la vessant econòmica, passant per l'aspecte social". Amb aquestes paraules s'ha presentat públicament l'activista cultural Elis Colell Sanclimens, la nova candidata de Junts per l'alcaldia de Solsona, en l'acte celebrat aquest migdia a la capital solsonenca. La presentació ha anat a càrrec de Jordi Turull, secretari General de Junts per Catalunya, i de Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya, actualment amb les funcions suspeses.
 

Un centenar de persones han omplert la Plaça Ramon Llumà en la presentació d'Elis Colell Foto: Ramón Estany


En el seu discurs de presentació, Elis Colell ha afirmat que ella i el seu equip treballaran en un projecte per fer "una Solsona funcional, diversa, sostenible, emprenedora, còmoda, inclusiva, culta, divertida, independent, accessible, monumental, esportiva, neta, oberta, solidària, propera i transparent, il·lusionant en definitiva", i ha demanat a les solsonines i els solsonins que "us impliqueu i feu vostre aquest projecte", assegurant també que "estarem oberts a les vostres propostes, i no us ha de fer por parar-nos pel carrer i explicar-nos les vostres inquietuds".
 

Elis Colell Foto: Ramón Estany


La candidata a l'alcaldia de Solsona a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig de 2023 ha tingut també unes paraules entranyables de record per "un dels alcaldes més importants que ha tingut Solsona, i al costat del qual vaig aprendre tot això, Ramon Llumà" i per una altra persona que va inspirar la seva voluntat de servei a la ciutat, "el meu tiet Romà, que va ser regidor de l'Ajuntament de Solsona durant molts anys, un treballador incansable, amb una extraordinària vocació de servei i una arrelada identitat de país".
 

La candidata ha estat acompanyada pel seu grup musical, Iaia Kumb Foto: Ramón Estany


Elis Colell Sanclimens ha destacat en la seva trajectòria cívica pel seu compromís i implicació en la defensa i promoció en la vida cultural de la ciutat. Destaca també per la seva capacitat de lideratge, dots organitzatives i per les seves inquietuds per treballar per la ciutat, que en l'àmbit polític es concreten en un projecte sòlid i en uns objectius ben definits per millorar Solsona. Ella mateixa es defineix com una "persona lleial, organitzada i transparent, que aposta per la veritat i per ser sincera i defensar els ideals de país".
 

Elis Colell, al costat de Jordi Turull i Laura Borràs Foto: Ramón Estany


L'acte, que ha tingut lloc a Plaça Ramon Llumà de Solsona, ha estat conduït per la presentadora Núria Bonet. La presentació pública de la candidata a l'alcaldia de Junts per Solsona ha anat acompanyada d'una lectura de poemes per Francesc Boix i de música en directe a càrrec del grup local Iaia Kumb. L'esdeveniment ha clos amb un aperitiu per a tots els assistents.

 
Participació