Cultura

​Última crida per als artistes del Solsonès que vulguin participar al segon Mira l’Art

En aquests moments hi ha confirmats 18 autors per exposar la seva obra al carrer entre els mesos de novembre i gener

Imatge de l'any passat
per Redacció, Solsona | 22 de setembre de 2022 a les 11:21 |
En la seva segona edició, el circuit artístic en aparadors de Solsona Mira l’Art, que se celebrarà del novembre al gener, ampliarà el nombre d’artistes i espais.

Per ara, hi ha 18 autors de la comarca confirmats i la regidoria de Cultura fa una darrera crida abans de tancar la convocatòria el dia 30 d’aquest mes. És previst que enguany es mostrin treballs de pintura, il·lustració, ceràmica i escultura.


L’any passat una desena d’aparadors d’establiments, locals buits i instal·lacions culturals de la ciutat van exposar obres de Claustre Cuadrench, Anna Terricabras, Aurembiaix Sabaté, Ramon-Àngel Davins, Pau Reig, Joma, Nicola Roca, Aleix Albareda, Domènec Marmi, Sessa Casserras, Jaume Cuadrench, Lurdes Santamaria i Jaume Roure.

Els artistes del Solsonès que estiguin interessats a prendre part a la segona edició de Mira l’Art poden contactar amb l’organització per correu electrònic a cultura@ajsolsona.cat .


Aquest any, s’ampliarà el recorregut de Mira l’Art amb nous espais, com la plaça de Sant Joan.

En el balanç que es va fer de la primera edició juntament amb els participants, es va concloure que la iniciativa va funcionar com a plataforma per apropar la creació artística a la ciutadania i facilitar als artistes arribar a més públic. Així mateix, es va convertir en un nou recurs de dinamització dels eixos comercials en l’època nadalenca. Hi col·laboren l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i Solsona FM.

 

Participació