Govern d'Espanya

El Subdelegat del Govern a Lleida ha visitat avui el Solsonès

José Crespin ha visitat el Consell Comarcal, el Miracle i la caserna de la Guàrdia Civil de Solsona

per Redacció, Solsonès | 21 de setembre de 2022 a les 21:48 |
El darrer lloc que ha visitat ha estat la caserna de la Guàrdia Civil a Solsona | Subdelegació del Govern a Lleida
Molt bona acollida en el primer dia del punt d’atenció de l'Institut Nacional de la Seguretat Social al Solsonès, amb una alta demanda.
 

Visitant l'oficina de l'INSS al Solsonès Foto: Subdelegació del Govern a Lleida


Per aquest motiu, el Subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, i la directora provincial de l’INSS a Lleida, Núria Llovet, han visitat les instal·lacions amb la presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, Sara Alarcón. El nou punt facilitarà molts tràmits a la gent de la comarca.
 

La directora provincial de l’INSS a Lleida, Núria Llovet, la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, i el subdelegat del Govern, José Crespín Foto: Subdelegació del Govern a Lleida


Crespín, que ha agraït la col·laboració del Consell Comarcal que ha fet possible aquest nou servei que han posat en marxa, signe de col·laboració institucional al servei de les persones, ha subratllat que és un servei per facilitar els tràmits als ciutadans. Un cop a la setmana es desplaçaran a Solsona per atendre, resoldre dubtes i fer tràmits amb la Seguretat Social. Apropant l'administració a les zones rurals i evitant desplaçaments.
 

Visita institucional a l'Ajuntament de Riner Foto: Subdelegació del Govern a Lleida


Posteriorment ha aprofitat l'estada a la comarca per visitar Riner i el santuari del Miracle. Un conjunt monumental del segle XVI que l'ajuntament està recuperant per donar-li nous usos i convertir-lo en un gran actiu turístic de referència al #Solsonès
Crespín ha gaudit d'un dels retaules barrocs més importants a #Catalunya i visitat la zona museitzada per conèixer els usos i costums de l'època.
 

Coneixent l'espai Barroc Foto: Subdelegació del Govern a Lleida


Ha estat rebut per l'alcalde de Riner, Joan Solà, que ha subratllat que és la primera vegada (si més no des del seu record) que un subdelegat del govern ha visitat Riner.
Una visita a la CasaGran i al Santuari del Miracle i una intensa i profunda conversa han servit per exposar les visions i sol.licitar el seu suport per a la llarga llista d’ajuts pendents de resoldre que si enl son atorgats de ben segur milloraran de forma important el municipi.
 

Contemplant els espais de la Casa Gran Foto: Subdelegació del Govern a Lleida


La darrera parada a Solsona ha estat per visitar el cuartel de la Guardia Civil.

Al llarg de la jornada ha constatat el bon servei i l'estreta col•laboració amb els ajuntaments de la comarca.

 

 

Participació