Port del Comte

Busquen guarda pel refugi-alberg del CECB al Port del Comte

És imprescindible experiència en hostelería

Façana exterior del refugi | CECB
per Redacció, Port del Comte | 20 de setembre de 2022 a les 11:29 |
El Centre Excursionista de la Comarca del Bàges (CECB) busca guarda pel refugi-alberg que l'entitat disposa al Port del Comte.

Seria un contracte de lloguer i l'equipament es troba a Prat Donadó. A la banda est de la pista llarga de l’estació d’esquí del Port del Comte, al municipi de La Coma i la Pedra. Accés amb cotxe fins al mateix edifici. És imprescindible experiència en hostelería – Interessats contactar al 619033775 (preferible per watsapp)

 
L’edifici és de planta rectangular, de 17 m de façana principal i 13 m de fondària, i està format per planta semisoterrània, baixa i primera, amb parets exteriors de pedra vista i coberta a dues aigües, de pissarra.


La planta semisoterrània, està destinada a sala de calderes, magatzem i dues sales d’us polivalent, amb una superfície útil total, de 103 m2
 

Interior del refugi Foto: CECB


La planta baixa, està destinada, parcialment a habitatge dels guardes (18 m2), i la resta a cuina (20 m2), menjador-estar (108 m2), i serveis. I la planta primera està destinada a habitacions i serveis, amb una superfície útil de 150 m2.

L’aforament de la planta baixa és de 33 persones al menjador i 20 a la part de sala d’estar. I la planta primera té un aforament de 44 llits, distribuïts en una habitació de 4 llits, 4 de 6 llits i 2 de 8 llits i dos grups de serveis, un per homes i l’altre per dones.

La calefacció i aigua calenta sanitària funcionen amb una caldera de gas-oil. A la part exterior de la façana principal es disposa d’un ampli espai de “terrassa”.

Totes les instal.lacions estan en perfecte estat d’utilitzacio, i tota la documentació en regla.

 

Participació