1 de 10
GIGA

​GiGA porta els seus nous serveis als municipis del Solsonès

GiGa, l’associació solsonina que dóna suport als afectats per malalties neurodegeneratives i dany cerebral adquirit i als seus familiars extèn els seus serveis als municipis de la comarca del Solsonès i comarques veïnes

Realitzant un taller de rehabilitació cognitiva
per Redacció, Solsonès | 16 de setembre de 2022 a les 13:20 |
En el marc del programa Singulars, GiGa, juntament amb l’Arada posen en marxa aquesta setmana el suport a les persones amb deteriorament cognitiu i els seus cuidadors més enllà de la capital comarcal.

Concretament, els nous serveis que s’oferiran a partir d’ara als habitants de la comarca seran el tallers d’estimulació i/o rehabilitació cognitiva, els Grups d’Ajuda Mútua, i s’inicia una prova pilot d’un servei de telemedicina. Durant el mes d’octubre, a més, hi ha programat un curs professionalitzador per a cuidadores de persones amb disfunció cognitiva, que es durà a terme a Solsona però que les persones residents en altres municipis que hi estiguin interessades podran seguir online.

Aquest dijous, representants de GIGA han exposat al Ple d'Alcaldies el projecte Foto: Ramón Estany


Paral·lelament a la posada en marxa d’aquests nous serveis s’editarà una Guia de serveis integrals de suports a les persones afectades i als seus familiars.

Per donar a conèixer aquesta iniciativa s’han programat sessions de presentació dels serveis a diversos municipis de la comarca. La primera serà el proper dilluns, 19 de setembre a Olius, concretament a 2/4 de 6 de la tarda a la Sala d’actes de l’Ajuntament. I dimecres 21, dia en que es commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer, seran els habitants dels municipis de la Vall de Lord qui podran conèixer de primera mà els serveis de l’associació, també a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Sant Llorenç de Morunys. Simultàniament amb la presentació dels serveis es durà a terme un taller d’estimulació i/o rehabilitació cognitiva per a persones afectades.


Si teniu interès en els serveis, podeu contactar amb el vostre ajuntament o directament amb GiGa a la plaça de les Moreres 2 de Solsona, trucant al 873 454 106 o per mail a
gigacatcentral@gmail.com.


En les properes setmanes us anirem informant a les xarxes socials de GiGa de les noves dates de posada en marxa dels serveis a la resta de municipis del Solsonès i també a la Segarra, l’Anoia, el Berguedà, el Bages i l’Alt Urgell.

 

Arxivat a:
Societat, GIGA
Participació