1 de 10
Solsona FM

​Solsona FM emetrà la baixada i els ballets de Festa Major del dia 9 per Youtube

L’emissió durarà tot el matí i portarà amb imatge i so a internet i a les ones solsonines totes les novetats de la Festa Major

L’equip que conduirà el programa estarà tot el matí transmetent la festa des de davant de la carnisseria Ca la Teresa
per Redacció, Solsona | 1 de setembre de 2022 a les 08:27 |
Més d’una dècada després, Solsona FM torna a fer ràdio en directe per Festa Major des de la plaça Major. Per primer cop, però ho farà amb una retransmissió de so i imatge que es podrà seguir pel canal de Youtube de Solsona FM i per les ones del 107.5 FM. La retransmissió començarà el divendres 9 a les 10.30 h i s’acabarà després de la tronada.

www.youtube.com/channel/UCqvG6y7UglR3UbWR1njbVBg


Durant les 3 hores de programa es podran veure els ballets dels gegants i improperis de la
ciutat, l’Albert Fontelles Ramonet oferirà una anàlisi del pasdoble de la República que la Patinfanjàs recupera enguany, s’entrevistarà als autors del programa de la Festa, la Sofya Kulyk, i de la samarreta dels geganters, el Pol Blanca Barrera, sentirem per primer cop als nous hereus i pubilles de la ciutat, es farà un homenatge a Jaume Massana i Bajona i a la coca de croissant, s’analitzarà la nova talla romànica que acaba d’aterrar al Museu, es repassaran totes les novetats de la primera Festa Major que recupera la normalitat després de la covid-19 i molt més.


L’equip que conduirà el programa estarà tot el matí transmetent la festa des de davant de la carnisseria Ca la Teresa. Està format per l’Albert Colell Riu, el Pau Subirà Gilibets, l’Anna Montraveta Riu, el Guillem Ribó Roca i el Marc Segués Codina. Tot plegat, amb la col·laboració tècnica indispensable de l’Anna Segués Codina, l’Eladi Sánchez Castellana, la carnisseria Ca la Teresa i l’equip de Solsona FM.

 

Participació