1 de 10
Penya Barcelonista Solsona i Comarca

​Actes d'Inici de Temporada de la Penya Barcelonista Solsona i Comarca

per Redacció, Solsona | 25 d'agost de 2022 a les 11:28 |
La Penya Barcelonista Solsona i Comarca va celebrar el Divendres 19 d'Agost per 4t any consecutiu la Campanya Extraordinària d'Extracció de Sang amb el Banc de Sang i Teixits i l'ADS del Solsonès que va tenir un gran balanç amb les xifres següents:
 

Campanya de donació de sang


130 persones es van acostar a la campanya
119van donar sang

1 van donar medul·la òssia
5 van fer la seva primera donació

357 pacients se'n podran beneficiar.

Durant aquesta jornada solidària es va sortejar una Samarreta del FC Barcelona de la Temporada 22/23 entre tots els donants que va guanyar Gemma Planes així com un lot de productes del Solsonès que va guanyar Antoni Ramonet.


Des de la Junta volem agrair la bona acceptació i participació de la població de tota la comarca i dels nostres penyistes.
Estem molt contents per haver convertit aquesta activitat Solidària en un acte fix i anual de la nostra entitat.
Volem donar les gràcies al Banc de Sang i Donants del Solsonès així com a l'exjugador Lluís Carreras pel vídeo que va fer a l'edició d'enguany animant la Donació de Sang a la nostra Campanya.
 

Sopar a la fresca al Crisami


Els Actes d'inici de temporada van continuar amb el 9è Sopar a la Fresca al Crisami ,on en un ambient blaugrana es va gaudir d'una gran vetllada i es va sortejar, entre els assistents, Samarretes oficials de la Temporada 22/23 del 1er equip masculí i Femeni, Entrades a Tribuna per al Trofeu Joan Gamper al Johan Cruyff, ampolles de Cava i es van repartir obsequis a tots els assistents. 
 

Per últim es va entregar els Premis del concurs d'instagram de la pasada temporada al Guanyador Albert Caelles i al Segon i tercer Classificats.
 

Concurs d'Instagram

 


#SolsonaPenyaFCB

 

Participació