1 de 10
Exposició

El Grup 13 pels seus protagonistes

per Redacció, El Miracle | 22 d'agost de 2022 a les 12:08 |
El proppassat dissabte 20 d'agost, els artistes Josep M. Massegú i Oriol Olivé van oferir una visita guiada a l'exposició dedicada al Grup13 instal·lada al Miracle (Riner).

Massegú va ser un dels membres fundadors del Grup 13 i va participar en totes les exposicions (14) realitzades per aquest col·lectiu d'artistes manresans. Oriol Olivé fou un dels artistes que s'incorporà més tardanament al grup i va participar en les darreres mostres.

 

Ambdós van conduir una visita molt didàctica i amena de l'exposició, comentant detalls i anècdotes dels diferents integrants del grup, explicant les obres exposades, les seves tècniques i temàtiques, així com repassant les diferents etapes d'activitat que el grup va mantenir.

 

L'acte va aplegar una vintena de persones, entre els quals alguns artistes solsonins. L'exposició “Grup 13: amistat, vocació, tradició” encara pot visitar-se fins el 18 de setembre. Amb motiu d'aquesta, el proper 3 setembre tindrà lloc una conferència dedicada al pintor Tomàs Boix Soler, pioner del paisatgisme al Solsonès.

 

Participació