1 de 10
Concerts

Nit de rock amb els Atomic Leopards a la Plaça de Sant Roc

per Ramon Estany, Solsona | 14 d'agost de 2022 a les 06:58 |

Un dissabte més, La Vermuteria de Solsona va portar a la plaça de Sant Roc una vetllada de concert. En aquesta ocasió, amb els Atomic Leopards, un grup format per Santi i David Lluch, a la vegada membres dels mítics Hellbilly club. Va néixer per pura diversió. Van començar a tocar i gravar adaptacions de cançons que els han influït i finalment va resultar ser alguna cosa més que un entreteniment. Tenen 16 treballs publicats, entre àlbums, senzill i EP, l'últim "El surf del rebaño".


L'estil del grup abraça diverses influències amb una sòlida base basada en el clàssic Rock'n'Roll, però hi podem trobar Rockabilly, Blues, Country, Swing, Instrumentals o inclús Tango o Exòtica barrejat amb el seu estil personal característic.

Els germans Lluch són músics reputats amb més de vint anys sobre els escenaris i un sense fi de concerts pel llarg de la península i a la resta d'Europa. Entre molts altres, han col·laborat i/o format bandes paral·leles amb gent de la talla de Sigue Sigue Sputnik, Polecats, The Quakes, Los Rebeldes, entre d'altres.
Participació