1 de 10
Riner

Bona afluència de públic als actes de la Festa Major del Miracle

Destaquen els concerts de música clàssica, la Diada de Territori de Masies i la Missa Major presidida pel bisbe de Solsona, Francesc Conesa

Concert a càrrec d’alumnes i professors de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) al Pati de la Casa Gran del Miracle. | AIMS
per Redacció, Riner | 7 d'agost de 2022 a les 21:25 |
El Santuari del Miracle, a Riner (el Solsonès), tanca aquesta tarda els actes de la Festa Major amb un bon balanç pel que fa al número d’assistents, tant del mateix municipi com d’altres contrades. Els organitzadors han destacat la presència de públic en actes com els concerts de música clàssica, la Diada de Territori de Masies i la Missa Major presidida avui diumenge pel bisbe de Solsona, Francesc Conesa.
 

Els principals actes de la celebració han estat, dissabte, la Diada de Territori de Masies (una ruta interpretativa al voltant de la bassa del Miracle centrada en els paisatges naturals de la zona i en la seva biodiversitat), una sessió de portes obertes al santuari, un tast de productes de proximitat maridat amb vins del territori, i el clàssic concert a càrrec d’alumnes i professors de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) al Pati de la Casa Gran del Miracle.
 

Avui diumenge ha tingut lloc a l’església del Miracle la Missa Major, les Vespres de la Mare de Déu, una visita al santuari i un concert a càrrec de la formació Exit Ensemble, emmarcat en el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FëMAP) i que tanca els actes de la festa.
 

El programa de la Festa Major del Miracle està organitzat per la comunitat benedictina del Miracle, amb la col·laboració de Territori de Masies, FëMAP, AIMS i Ajuntament de Riner.

 

 

Participació