Concerts

Els osonencs Six in Town porten una gran nit de rock a Solsona

per Redacció, Solsona | 7 d'agost de 2022 a les 07:04 |

L'escenari de La Vermuteria a la Plaça de Sant Roc de Solsona va acollir aquest dissabte 6 d'agost un concert potent de rock, amb el grup osonenc Six In Town, que van transportar al nombrós públic assistent als ritmes i melodies dels anys 50 i 60.


Ben aviat, la personalíssima veu i l'espectacular posada en escena del cantant Sergi Hervàs es va posar a la butxaca al públic. La banda la completava Jordi Pons (guitarra), Jordi Gost (guitarra y veus), Joan Puigrodon (bateria) i Billy (baix i veus). Tres generacions d'artistes amb una gran trajectoria professional que combinen les seves experiències musicals personals per poder aconseguir el seu objectiu: (re)tornar a la societat actual el Rockabilly i el Rock'n'Roll —dos estils de música que van brillar amb tanta força durant els 50 i 60, i que avui, semblen haver quedat oblidats—. 

A Solsona van presentar bona part dels temes del seu darrer disc, Dear Madness (2019), impregnat del seu estil Neo-Rockabilly.

 

Desprès d'haver deixat la seva empremta en un gran nombre d'escenaris de Catalunya, Andorra i d'algunes regions d'Espanya, els Six in Town volen continuar amb la seva lluita contra la amnèsia rockabillera i no s'aturaràn fins aconseguir-ho.


 

 

Participació