Solsonès Obert al Món

El concert solidari de la Festa Major porta a Solsona les The Sey Sisters

Diumenge 4 de setembre a les 7 de la tarda a la Plaça del Camp

per Redacció, Solsona | 5 d'agost de 2022 a les 22:40 |
Ja són a la venda les entrades pel concert solidari del SOM (The Sey Sisters, concert solidari del SOM (Solsonès Obert al Món) de la propera Festa Major, que portarà a Solsona el proper diumenge 4 de setembre, a les 7 de la tarda, a la Plaça del Camp, al grup The Sey Sisters.

The Sey Sisters, concert solidari del SOM


Polifonia, veus, arrels africanes, reivindicació, empenta, força són paraules que defineixen el grup The Sey Sisters que actuen en el concert solidari d’enguany organitzat per l’ONG Solsonès Obert al Món a la plaça del Camp.L’Edna, la Yolanda i la Kathy Sey són tres germanes d’origen ghanès que porten la música a la sang, especialitzades en gospel i funkystep. Les lletres de les seves cançons parlen d’esperança, fe, llibertat, amor i que un món millor és possible. Les Sey Sisters són tres veus de la nova generació de música negra catalana d’origen africà que des del 2006 s’han anat forjant lentament amb diversos àlbums, l’últim, el 2021, titulat: “We got your back” El 2017 van ser escollides Osonenques de l’Any i creuen que encara queda molt camí perquè la discriminació i el racisme desapareguin.

De nou, aquest any la recaptació dels diners s’enviarà a l’Associació Elín, a Ceuta. Elín es un oasi de llibertat i justícia per a les persones migrants durant la travessa que fan cap a Europa. Elín aixopluga, dona suport i orienta les persones que arriben a Ceuta creuant la tanca o a través del mar. Les activitats i les campanyes que duen a terme es basen en la inclusió i la diversitat, es fan classes de castellà, es resolen dubtes sobre la situació legal de les persones migrants i denuncien situacions de violació de Drets Humans a la Frontera Sud.


Detalls a tenir en compte:
- Venda d'entrades online a Entrades Solsonès fins 12 hores abans d'inici de l'esdeveniment i també a taquilla 1 hora abans d'inici del concert fins a esgotar localitats
- En cas de pluja, el concert es traslladarà a la sala polivalent.

Preus:
- entrada general: 12 euros
- menors de 12 anys: gratuïta

 

 

Participació