Sardanes

El talent solsoní posa color al darrer CD de la Cobla Montgrins

per Redacció, 1 d'agost de 2022 a les 17:37 |

La prestigiosa cobla gironina Montgrins, que compta entre els seus integrans amb l'intèrpret i compositor solsoní de tenora, flauta travessera i saxo baríton Conrad Rafart, ens presenta el nou CD "Cobla Virtuosa", que conté 12 sardanes obligades on llueixen tots i cadascun dels instruments de la cobla, i un repicó amb una variació inèdita de Sa Roncadora.


Ha estat enregistrat a El Local, Estudi de Gravació entre finals del 2021 i principis del 2022, i és un CD molt especial per a la Cobla Orquetra M ontgrins ja que ha servit com a enllaç entre dues temporades. Per això, tant en Martí Camós com en Quim Reixach (directors de l'orquestra) hi han participat.
 

El single que van escollir per a aquest CD va ser la mítica sardana de tenora amb variacions "Sa Roncadora", de la qual van treure un videoclip de la qual es posa de relleu el virtuosisme del tenora solista de Solsona Conrad Rafart.

El proper dimecres 3 d'agost al "22è Concert de la Costa Brava Memorial Ricard Viladesau" de Palamós en far una breu presentació i ja es podrà adquirir al CD, així com a la resta de les actuacions, a preu de 12€.

Direcció i producció musical: Jordi Molina
Tècnic de so: Marc Piña Fernàndez
Fotografia: Marcel Asso Make up

El disseny ha estat confiat de nou als solsonins Pere Cuadrench i Anna Terricabras que ha fet l'aquarel.la.

 

Participació