Carnaval de Solsona

​Àlex Vilanova agafa el relleu de la presidència de l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona

per Redacció, Solsona | 30 de juliol de 2022 a les 15:46 |
Àlex Vilanova, a lèsquerra, agafa el relleu de Gerard Argerich, com a president de l'Associació de Festes
Ahir divendres 29 de juliol es va celebrar l’assemblea de socis i sòcies de l’AFCS a la cambra de comerç, on es va presentar l’estat de comptes del Carnaval passat, les baixes a la junta i la seva reestructuració.

La junta i els socis van fer una valoració positiva de la situació econòmica, que ha millorat les expectatives que es tenien abans de començar l’edició del 2022, quan encara hi havia incerteses derivades de la pandèmia.

 

Traspàs simbòlic d eles regnes del Carnaval de Solsona


Seguidament, es van anunciar els noms dels membres de la junta que deixen de formar-ne part. S’acomiaden Gerard Argerich (president escollit ara fa dos anys), Joan Ramon Cots (vicepresident), Ivan Viladrich (tresorer), Mireia Casado, Aleix Casafont, Jordi Graell, Gemma Pujol i Ivan Vilaseca.

 

Alguns dels membres de la Junta que han plegat


Vist que molts càrrecs han quedat vacants, s’ha proposat i aprovat una reestructuració de la junta. Així doncs, Àlex Vilanova assumeix la presidència de l’entitat i rep el paraigua de colors. Tània Bonillo passa a ser la vicepresidenta, Judit Villaró assumeix la tresoreria i Clara Pallarès la secretaria. Segueixen a la junta Ramon Cots, Helga Escamilla, Èric Mas, Mia Parcerisa, Jesús Montaner, Judith Ramellat, Francesc Xavier Rovira i Eladi Sánchez.

Falten 196 dies per Carnaval!

 

Participació