1 de 10
Participació

Envia'ns la teva carta, article, foto o vídeo!

T'agradaria compartir la teva informació amb tots els lectors de NacióSolsona? T'ho posem fàcil!

Envia el teu contingut a Nació Solsona | Unsplash
per Redacció, Solsonès | 9 de juliol de 2022 a les 07:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tens informació, imatges o vídeos del Solsonès? Vols escriure un article d'opinió, una carta al director, una queixa o fer una fotodenúncia? T'agradaria compartir la teva informació amb tots els lectors de NacióSolsona? T'ho posem fàcil! Envia'ns el que vulguis explicar i nosaltres ho publicarem.

Ho podràs fer a través del Twitter, el Facebook o l’Instagram del diari, de l’adreça electrònica naciosolsona@naciosolsona.cat o a través del telèfon (Whatsapp) de NacióSolsona: 677827978. És important que ens faciliteu les dades de contacte per poder contactar amb vosaltres si fos necessari.

Totes les aportacions seran estudiades i es decidirà si és adient o no la seva publicació. S'ha de respectar una política de privacitat i, alhora, fer ús del sentit comú quant a la publicació d'imatges, per la qual cosa ens reservem el dret de publicar o no allò que ens envieu.

 

Participació