1 de 10
Riner

​El Miracle acull amb èxit la inauguració de l'exposició del Grup 13

El proppassat cap de setmana, el Santuari del Miracle de Riner ha acollit la inauguració de l'exposició artística dedicada al Grup 13 amb dos actes força concorreguts

Concert del Cor Lerània al Miracle
per Redacció, Riner | 4 de juliol de 2022 a les 06:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dissabte 2 de juliol, a les 19h, es va inaugurar l'exposició a la Casa Gran del Miracle amb uns parlaments a càrrec de l'alcalde de Riner, Joan Solà, qui va mostrar la satisfacció del municipi de poder acollir una mostra d'aquestes característiques, i d'Ovidi Cobacho, coordinador del col·lectiu Grehvat.0 i responsable de l'organització d'aquest projecte. L'acte va comptar amb la presència de familiars i artistes del Grup 13, així com de diversos veïns del municipi, i va cloure's amb un petit vernissage.
 

Inauguració de l'exposició


L'endemà, la mateixa sala d'exposicions, ubicada a la planta noble del casal del Miracle, va acollir un taller musical, previ al concert, a càrrec del Cor Lerània i el seu director Jordi Noguera. Aquest darrer, fent gala d'uns grans dots pedagògics, va desgranar les claus estilístiques del programa del concert d'una forma amena i molt didàctica, cosa que el públic va agrair en gran manera. En acabat, poc passades les 18h, va tenir lloc a l'església del Santuari el concert, que va comprendre cançons, motets i madrigals de compositors com Claudio Monteverdi, Johann Christoph Bach, Fèlix Mendelssohn i Johannes Brahms. Un programa d'allò més exigent que va ser resolt pels cantaires bagencs amb gran rigor estilístic i una envejable intenció expressiva.
 

Moment de la inauguració de l'exposició


En acabat el concert, gran part del públic, integrat per prop d'un centenar d'assistents vinguts de diferents indrets del Bages i del Solsonès, va visitar amb interès l'exposició del Grup 13. El proper cap de setmana, les activitats paral·leles a l'entorn de l'exposició tindran continuïtat amb la celebració d'una taula rodona.

Taller musical amb Jordi Noguera i el Cor Lerània

Participació