Xerrada per informar i prevenir a la població davant de l'onada de robatoris que pateix la comarca

El proper dijous 31 de maig al Consell Comarcal del Solsonès

per Redacció , 24 de maig de 2012 a les 11:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dijous 31 de maig, a les 21. h, el Consell Comarcal del Solsonès organitza una xerrada per informar i prevenir a la població davant de la recent onada de robatoris que han patit diferents zones de la comarca del Solsonès.
 
A la xerrada hi assistirà el Director General de Policia de la Generalitat de Catalunya, Sr. Manel Prat Peláez, el Subdirector Territorial d'Interior a la Catalunya Central del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Sr. Josep Rafart, el Cap, el Sots-cap, i el Responsable de l’Oficina de Relació amb la Comunitat de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra del Solsonès.
 
Davant l’alarma social que s’ha produït pels reiterats robatoris en diferents municipis del Solsonès, tant en masies com també en nuclis urbans, amb importants danys d’un alt valor econòmic, i la contínua situació d’inseguretat que això comporta per als afectats dels diferents municipis, el Consell Comarcal del Solsonès ha organitzat aquesta xerrada on els representants del Cos dels Mossos d’Esquadra explicaran quines son les mesures de protecció que s’han d’aplicar per tal d’evitar robatoris en masies, magatzems agrícoles així com també a les zones urbanes. 
 
Per la seva part, els representants del Departament d’Interior explicaran els diferents casos de robatori que ha patit la comarca i quines son les accions que s’estan realitzan per tal d’intensificar la vigilància en les zones rurals per tal d’evitar la proliferació de robatoris en els municipis del Solsonès alhora que  copsaran les inquietuds de la gent de la comarca en matèria de seguretat.

 

Participació