Riner

Riner estrena una exposició del fons d'art de les Nacions Unides

Iniciativa de l'Associació de Micropobles i del Festival Itinera organitzada amb motiu de la celebració dels 60 anys de l'Associació de les Nacions Unides

per Redacció, Riner | 22 de juny de 2022 a les 20:56 |
La Casa Gran del Miracle de Riner (el Solsonès) acull aquest dissabte, a les 6 de la tarda, la inauguració de l'exposició del fons d'art de l'Associació de les Nacions Unides “Un món en pau, un art en llibertat”. L’exposició, que aplegarà obres d’una vintena d’artistes de renom, es una iniciativa de l'Associació de Micropobles de Catalunya i del Festival Itinera organitzada amb motiu de la celebració dels 60 anys de l'Associació de les Nacions Unides L’exposició es podrà veure per primer cop a Riner i després rotarà per diversos micropobles de Catalunya.

 Joan Solà, alcalde de Riner, i Xavier Guerrero, director l'Associació de les Nacions Unides, s’ha reunit avui dimecres a la Casa Gran del Miracle per tal d’ultimar els preparatius de l’exposició.


Coincidint amb la inauguració de l’exposició, la compositora, intèrpret i cantant argentina Carolina Pereira oferirà a la mateixa Casa Gran del Miracle un concert emmarcat en el Festival Itinera.

L’objectiu d’organitzar i exposar la mostra “Un món en pau, un art en llibertat” als micropobles és reivindicar la riquesa cultural d’aquestes poblacions, apropar la diversitat artística al territori rural i teixir xarxes mútues per abordar l’atomització dels micropobles.


L’Associació per a les Nacions Unides és una ONG que va néixer a Barcelona el 1962 amb l’objectiu de difondre i promocionar els principis de les Nacions Unides i que desenvolupa una activitat adreçada bàsicament a la defensa dels Drets Humans.

 

 

Participació